De Smidse, de voormalige smederij van Stella, is volledig gerenoveerd en omgevormd tot een overdekte markt voor ambachtelijke voedingsproducten: vlees, brood, wijn en geestrijke dranken, aperitiefhapjes, koffie en thee, chocolade, verse pasta en groenten.

Hun Verhaal

Het verhaal van dit onafhankelijk familiebedrijf begint in 1967... Intussen is de kleine koffiebranderij van generatie op generatie, van moeder op dochter, in en rond Leuven uitgegroeid tot een begrip, dat geassocieerd wordt met kwaliteit en gastvrijheid.

ROM-koffie staat voor een totaalconcept, waarbij elke klant, of het nu gaat om een particulier, een bedrijf of een horecazaak, kan rekenen op koffie van uitstekende, ambachtelijke kwaliteit, maar ook op alles wat erbij hoort: servies, koekjes, pralines, suiker, melk,... en vanzelfsprekend onberispelijke service.

Ook het begrip 'tijd' maakt deel uit van het totaalconcept. Dit begint bij de productie: ROM koffie neemt de nodige tijd om de koffie langzaam en ambachtelijk te branden. Die vakkennis is in de loop der jaren opgebouwd, zodat de medewerkers perfect weten welk het juiste moment is om het branden te stoppen. Dan ontwikkelen de aroma’s zich optimaal en blijven ze behouden, terwijl bittere smaken geen kans krijgen.

Langzaam en artisanaal gebrande koffie betekent ook dat de klanten de tijd moeten nemen om hem te zetten, dat ze tijd maken om ervan te genieten met hun gezelschap. Zo wordt elk koffiemoment een moment van gezelligheid en warmte dat mensen graag met elkaar delen.

Daarom krijgt elke klant in de winkel een lekker kopje koffie aangeboden als eerste onderdompeling in de passie voor koffie, waarbij de verleidelijke geur en het zachte aroma voor overtuigingskracht zorgen. Om die passie over te brengen en te delen, nemen de mensen van ROM-koffie graag alle tijd.

 

 

Snelle en correcte levering

Wij leveren snel en bij u ter plaatse binnen, dus niet gewoon op de stoep!

Uitpakken zonder afval

Alle meubilair dat wij voor u ter plaatse uitpakken en monteren levert afval op, dit ruimten wij ook voor u op.

Groot assortiment

Wij werken met de beste producenten over de hele wereld en hebben daardoor het grootste assortiment kwaliteitsmeubilair.