Een huwelijk tussen passie, verleiding, liefde en zin naar meer.

Vlaamse klassiekers, zuiderse toets

Chocolates, Coffee & Wine bar in het hartje van Bolderberg, dat zegt het allemaal.
Of toch niet?

Bij La Passione draait het om beleving en de passie voor ambachtelijke producten. Een huwelijk tussen passie, verleiding, liefde en zin naar meer. La dolce vita, de eenvoud, de sfeer, de gemütlichkeit aus Südtirol, the Mediterranean way of life from the Italian alps. Specialiteiten voor fijnproevers en de beste Zuid-Tiroolse wijnkelders staan hier synoniem voor traditie en cultuur.

Schuif gezellig bij in de splinternieuwe eetgelegenheid en laat je met de glimlach bedienen. In deze ongedwongen sfeer komen levensgenieters en smulpapen tot rust. Verwen je smaakpapillen met hartverwarmende Vlaamse klassiekers, afgewerkt met een zuiderse toets.

De keuken volgt het ritme van de seizoenen en hun enthousiaste Chef maakt er een punt van om elke dag met verse producten aan de slag te gaan. Ook de liefhebbers van een snelle hap, tussendoortjes en heerlijke desserts komen ruim aan hun trekken.

Nestel je in hun wijnbar om te klinken in goed gezelschap of te genieten van een aperitiefje. De wijnen zijn gerijpt in Noord-Italiaanse vaten en geselecteerd voor elke gelegenheid door een rasechte kenner. Tijdens onze wijndegustatie en wijncursussen kan je proeven in een relaxte sfeer.

Zoek je een toplocatie voor je feest of evenement?
Privatiseer hun eetgelegenheid en wijnbar en laat je in de watten laten leggen door het La Passione-team.

Snelle en correcte levering

Wij leveren snel en bij u ter plaatse binnen, dus niet gewoon op de stoep!

Uitpakken zonder afval

Alle meubilair dat wij voor u ter plaatse uitpakken en monteren levert afval op, dit ruimten wij ook voor u op.

Groot assortiment

Wij werken met de beste producenten over de hele wereld en hebben daardoor het grootste assortiment kwaliteitsmeubilair.